steampunk heart
Op-Ed

Cuvantarea Libertatii (RO)

Istoria se repeta. Avocatul Robert Francis Kennedy junior – fiul fostului Procuror General american Robert Kennedy si nepotul fostului presedinte al SUA John Fitzgerald Kennedy – a tinut un discurs exploziv in Berlin, pentru apararea drepturilor omului si a demnitatii umane in fata dictaturii politico-medicale impuse de numeroase guverne ale lumii sub pretextul pandemiei de coronavirus.

S-a intamplat sambata, 29 august 2020, in fata a peste 30.000 de oameni adunati in Piata Pariziana (Pariser Platz, unde se afla Poarta Brandenburg) si de-a lungul strazii 17 Iunie.

Foarte important este ca discursul lui Robert F. Kennedy jr. (prezentat in premiera de jurnalistul Razvan Dumitrescu la emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3) vine la 57 de ani de la celebra cuvantare „Ich bin ein Berliner” („Sunt berlinez”) rostita de catre unchiul sau, presedintele John F. Kennedy, in Berlinul de Vest, la doi ani de la ridicarea infamului Zid al Berlinului.

Elementul comun al ambelor discursuri este apologia libertatii si a demnitatii umane in fata dictaturii – dictatura comunista in anii 1960, respectiv dictatura COVID in anii 2020.

Revenind la Robert Kennedy jr., trebuie sa spunem ca avocatul si-a exprimat revolta atat impotriva autoritatilor care au pus in scena tirania politico-medicala, platiti de Big Pharma, cat si contra miliardarilor planetei, ca Bill Gates si Mark Zuckerberg, care profita si ei de aceasta dictatura pentru a se imbogati si mai tare si pentru a subjuga si mai puternic popoarele lumii.

Ironia face ca Robert Kennedy sa se fi referit la Mark Zuckerberg ca la „Jeffrey Zuckerberg” – celebrul miliardar pedofil pe care patronul Facebook il cunostea personal.

Mentionam ca Robert Kennedy junior este membru al Partidului Democrat, dar el gandeste in total contrasens cu aceasta formatiune politica, ai carei guvernatori din diverse state americane au impus masuri mult mai draconice (inchiderea oamenilor in case si blocarea activitatii economice) decat omologii republicani.

Redam intregul discurs al lui Robert Kennedy junior:

„La mine acasa, in SUA, ziarele spun ca am venit azi aici sa vorbesc pentru vreo 5.000 de nazisti. Banuiesc ca maine, cand ma voi intoarce, vor spune ca am fost aici si ca am vorbit unei multimi compuse din 83 pana la 5.000 de nazisti. Dar eu ma uit la aceasta multime si vad opusul nazismului. Vad oameni care vor democratie, oameni care vor un guvern sincer fata de cetateni, care sa nu-i minta, oameni care vor sa nu fie facute reguli arbitrare care sa urmareasca supunerea populatiei.

Vrem demnitari in sistemul de sanatate care sa nu aiba stimulente financiare de la industria farmaceutica. Care sa lucreze pentru noi, nu pentru marile firme farmaceutice, carora sa le pese de sanatatea copiilor, nu de profiturile din industria farmaceutica ori de controlul guvernamental.

Ma uit la aceasta multime si vad toate steagurile Europei. Vad oameni de toate rasele, nationalitatile si religiile. Tuturor pasandu-le de demnitatea omeneasca, de sanatatea copiilor, de libertatea politica. Asta e opusul nazismului.

Guvernele iubesc pandemia. Ele iubesc pandemia din aceleasi motive pentru care iubesc razboaiele.

Aceasta le ofera posibilitatea de a impune controlul asupra populatiei prin masuri pe care in alte imprejurari populatia nu le-ar accepta. Sunt institutii si mecanisme care au ca scop realizarea si impunerea supunerii.

Va spun ceva: E de neinteles pentru mine cum acesti oameni importanti, precum Bill Gates si Tony Fauci (n.r. Anthony Fauci, seful comisiei SUA de asa-zisa lupta impotriva pandemiei) au planuit si gandit aceasta pandemie de zeci de ani, facand planuri pentru siguranta oamenilor, pentru situatia cand o pandemie va veni. Iar acum, cand pandemia a venit, se pare ca ei nu stiu despre ce vorbesc. Se pare ca inventeaza lucruri pe parcurs. Ei nu sunt in stare sa spuna care e rata mortalitatii pentru COVID. Un lucru elementar. Ei nu pot sa ofere un test PCR pentru COVID care sa aiba rezultate sigure.

Ei au trebuit sa schimbe definitia COVID-ului in certificatele de deces, in mod constant, pentru a-l face sa para tot mai primejdios. Dar un lucru la care se pricep e sa provoace frica.

Acum 75 de ani, Hermann Goring (n.r. inalt demnitar nazist, presedintele Parlamentului pe vremea lui Hitler) a vorbit la procesul de la Nurnberg. A fost intrebat cum a facut ca poporul german sa accepte totul (n.r. toate masurile naziste).

El a raspuns: ‘E un lucru simplu. N-are legatura cu nazismul, ci cu firea omului. Poti s-o faci intr-un regim nazist, intr-unul socialist, intr-unul comunist, intr-o monarhie sau democratie. Singurul lucru de care guvernul are nevoie pentru a inrobi oamenii este frica’.

Cu 60 de ani in urma, unchiul meu, John Kennedy, a venit in acest oras. Berlinul era in linia intai in lupta cu totalitarismul mondial. Astazi, Berlinul este din nou in lupta cu totalitarismul mondial. El (n.r. presedintele Kennedy) le-a spus cu mandrie oamenilor din Germania: ‘Ich bin ein Berliner!’ (N.r. ‘Sunt berlinez!’) Azi, spun si eu, iarasi: ‘Ich bin ein Berliner!’

Si mai spun un lucru: Nu s-au prea descurcat (n.r. autoritatile) sa apere sanatatea publica. Dar s-au descurcat foarte bine sa foloseasca carantina ca sa aduca antenele 5G in comunitatile noastre si sa continue procesul de a transforma toate tranzactiile in plati virtuale, ceea ce este inceputul robiei. Pentru ca daca-ti controleaza contul bancar, iti controleaza comportamentul. Toti vedem reclamele la televizor: ‘Vin retelele 5G, sunt un lucru bun pentru voi toti. Ne vor imbunatati viata’. Sint foarte convingatoare, trebuie sa recunosc. Uitindu-ma la reclame, imi zic: ‘E minunat, abia astept’. Poti sa descarci un joc video in 6 secunde in loc de 16 secunde.

Pentru asta cheltuie ei 5 mii de miliarde de dolari cu 5G? Nu. Motivul este supravegherea si strangerea datelor. Nu este pentru mine sau pentru dumneavoastra. Este pentru Bill Gates si Jeffrey Zuckerberg (n.r. corect: Mark Zuckerberg). Bill Gates spune ca reteaua lui de sateliti va putea sa se uite pe fiecare centrimetru patrat al planetei, 24 de ore pe zi. Va spun de la inceput: Vor putea sa va urmareasca prin aplicatiile sportive, prin sistemele de recunoastere faciala, prin GPS. Credeti ca Alexis (n.r. corect: Alexa – aplicatia de inteligenta artificiala pentru electrocasnicele Amazon) lucreaza pentru voi? Nu lucreaza pentru voi; ea lucreaza pentru Bill Gates, ca sa va spioneze.

Pandemia e o criza convenabila pentru elitele care dicteaza aceasta politica. Le da posibilitatea sa distruga clasa de mijloc si institutiile democratiei, sa transfere toate averile noastre si pe noi toti catre o mana de milardari, pentru a-i imbogati, in timp ce ne saracesc pe noi, restul.

Iar singurul obstacol intre noi si copiii nostri este aceasta multime, care a venit la Berlin. Noi azi le spunem: ‘Nu ne veti lua libertatea, nu ne veti lua copiii, ne vom cere democratia inapoi!’ Va multumesc tuturor pentru lupta”.

Source: LUJU