Search and Hit Enter

”E momentul să ne ridicăm împotriva lor!”

Cunoscutul avocat Dan Chitic face un apel fulminant, pornind de la o constatare gravă: ”Românul în regimul Iohannis e suspect”.

Într-o postare intitulat sugestiv ”Democrația asimptomatică”, avocatul subliniază că ”dacă sub Iohannis în “epoca Kovesi” toți eram suspecți de corupție, toți eram penali asimptomatici, acum, în epoca terorii medicale toți devenim suspecți de a fi infectați și reprezentăm un “risc iminent””.

”În momentul în care procurorii nu mai reprezintă instrumente credibile și eficiente de limitare a drepturilor si libertăților noastre, în luptă sunt aruncați medicii “din prima linie”, transformaţi peste noapte din salvatori în agenți ai puterii discreționare a unui stat al cărui singur scop este terorizarea și îngrădirea drepturilor populației”, scrie Dan Chitic.

Și, acuză Dan Chitic, toate acestea la indicațiile externe care ”devin direct și imediat aplicabile în statul roman, transformat într-o colonie supusă unui guvern mondial dirijat de la New York, din sediul ONU”.

Soluția ”guwernerului Iohannis” este românul ”merită să fie “izolat”: în pușcării, în spitale pușcării, în domicilii devenite pușcării.

”Trăim într-o țară în care noi toți, “asimptomaticii”, posibilele “persoane purtătoare de agenți patogeni” ai unor boli neidentificate, am devenit suspecți și ni se va “impune internarea obligatorie, conform reglementărilor în vigoare, pentru o durată conform datelor științifice oficiale și în funcție de evoluția patologiei respective pentru fiecare pacient”, scrie Dan Chitic.

Cu toată autoritatea notorietății sale profesionale, avocatul subliniază – mai mult sau mai puțin metaforic: ”România e pe punctul să devină o imensă și inumană pușcărie”.

”Democrația noastră a devenit asimptomatică, a rămas un simplu nume golit de sens, un ambalaj fără valoare, lipsit de orice simptom a unei societăți într-adevăr democratice!”, scrie Dan Chitic.

Avocatul argumentează chiar prin noul proiect de lege pentru Pandemie – ”Toate astea devin politică de stat printr-un proiect de “Lege a pandemiei” despre care aproape nimeni nu spune nimic”.

”Niciun cuvânt de la presa miluită cu zeci de milioane de euro de guwernerul “condus” de Lucovid”, remarcă avocatul. La fel societatea civilă ”dirijată din pădure tace și ea, deși în situații infinit mai puțin grave lua cu asalt guvernul, e drept, manifestând violent în apărarea sistemului opresiv de forță instituit de același Iohannis și de securiștii din spatele lui”.

Și, grav este că nici “opoziția” nu suflă o vorbă, constată avocatul, observând că ”e pe cale să devină și ea părtașă și complice la această odioasă crimă împotriva democrației”.

”Fie din ticăloșie, fie la ordin, fie timorată de stigmatele naziste de tip “ciuma roșie”… opoziția parlamentară, care de fapt are majoritatea în Parlament și care deține puterea legislativă, a intrat în opoziție cu propriul electorat”, acuză Dan Chitic.

Ori, în acest context, avocatul, care a pus bazele unei mișcări național-suveraniste, transmite un apel ferm: ”E momentul în care noi, “Suspecții”, avem datoria să rupem tăcerea și să izolăm dușmanii drepturilor noastre, să eliminam dușmanii democrației și suveranității țării noastre”.

”E momentul să ne ridicăm împotriva opresorilor noștri, văzuți și nevăzuți!”, declară Dan Chitic, ”E momentul pentru o largă coaliție națională și democratică, e momentul pentru Coaliția Pentru Națiune!”.

Avertismentul avocatului este foarte grav: ”Dacă nu o facem acum, mâine va fi prea târziu”.

”Mâine vom fi intrat deja într-o nouă stare de urgență… pentru democrație!”, scrie Dan Chitic, încheind cu două ”haștaguri sugestive: ”Opriți Teroarea! Stop Dictaturii!”.

Original: SPUTNIK

Header: Police check motorists on a road access point to Tandarei, eastern Romania, Saturday, April 4, 2020, after authorities imposed a severe quarantine status on the city, banning all residents from leaving the area and only allowing essential supplies transports in, due to the high number of COVID-19 infected people and fatalities. The new coronavirus causes mild or moderate symptoms for most people, but for some, especially older adults and people with existing health problems, it can cause more severe illness or death. (AP Photo/Vadim Ghirda)

Democrația asimptomatică

Românul in regimul Iohannis e suspect.
Dacă sub Iohannis in “epoca Kovesi” toți eram suspecți de corupție, toți eram penali asimptomatici, acum, in epoca terorii medicale toți devenim suspecți de a fi infectați și resprezentăm un “risc iminent”.

In momentul in care procurorii nu mai reprezintă instrumente credibile și eficiente de limitare a drepturilor si libertăților noastre, in lupta sunt aruncați medicii “din prima linie”, transformați peste noapte din salvatori in agenți ai puterii discreționare a unui stat al cărui singur scop este terorizarea și îngrădirea drepturilor populației.

Și toate astea la indicațiile ale Directorului General al Organizației Mondiale a Sănătății, care devin direct și imediat aplicabile in statul roman, transformat intr-o colonie supusa unui guvern mondial dirijat de la New York, din sediul ONU.

Soluția guwernerului Iohannis – românul merită sa fie “izolat”: in pușcării, in spitale pușcării, in domicilii devenite pușcării.

Trăim intr-o țară in care noi toți, “asimptomaticii”, posibilele “persoane purtătoare de agenți patogeni” ai unor boli neidentificate, am devenit suspecți și ni se va “impune internarea obligatorie, conform reglementarilor în vigoare, pentru o durată conform datelor științifice oficiale și în funcție de evoluția patologiei respective pentru fiecare pacient.”
România e pe punctul sa devină o imensă și inumană pușcărie.

Democrația noastră a devenit asimptomatică, a rămas un simplu nume golit de sens, un ambalaj fără valoare, lipsit de orice simptom a unei societăți într-adevăr democratice!

Și toate astea devin politică de stat printr-un proiect de “Lege a pandemiei” despre care aproape nimeni nu spune nimic.

(Infamul text îl găsiți aici https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2020/07/LG.pdf)

Niciun cuvânt de la presa miluită cu zeci de milioane de euro de guwernerul “condus” de Lucovid.

“Societatea civilă” dirijată din pădure tace și ea, deși in situații infinit mai puțin grave lua cu asalt guvernul, e drept, manifestând violent in apărarea sistemului opresiv de forță instituit de același Iohannis și de securiștii din spatele lui.

Nici “opoziția” nu suflă o vorbă. E pe cale să devină și ea părtașă și complice la această odioasă crimă împotriva democrației. Fie din ticăloșie, fie la ordin, fie timorată de stigmatele naziste se tip “ciuma roșie”… opoziția parlamentară, care de fapt are majoritatea in Parlament și care deține puterea legislativă, a intrat in opoziție cu propriul electorat.

E momentul in care noi, “Suspecții”, avem datoria sa rupem tăcerea și să izolăm dușmanii drepturilor noastre, să eliminam dușmanii democrației și suveranității țării noastre.

E momentul să ne ridicam împotriva opresorilor noștri, văzuți și nevăzuți!

E momentul pentru o largă coaliție națională și democratică, e momentul pentru

#CoalițiaPentruNațiune!

Dacă nu o facem acum, mâine va fi prea târziu.
Mâine vom fi intrat deja intr-o noua stare de urgență… pentru democrație!

#OprițiTeroarea!
#StopDictaturii!

Original: Dan MV Chitic

LG – PDF

Tags: