Search and Hit Enter

Emma Răducanu a insistat să vorbească în limba română după prima victorie la Transylvania Open: „Mulțumesc mult, România! Te iubesc!”

Deși vizitează rar România, campioana de la US Open s-a străduit să vorbească în limba română și chiar i-a ieșit. Britanica i-a încântat pe cei prezenți, iar în discursul său a vorbit despre lucrurile care au impresionat-o de când a ajuns la Cluj.

Emma Răducanu: „Îmi place România foarte mult. Mă simt ca acasă aici!”

„Astăzi a fost un meci dificil, adversara mea a jucat foarte tare, iar eu n-am jucat așa bine. Am câștigat, iar acum simt multă bucurie.”

„E un turneu foarte bine organizat, îmi place România foarte mult. Mă simt ca acasă aici! Mâncarea mea preferată? Ciorba de perișoare, sarmalele, mămăliga, papanașii. Înainte de meci n-am mâncat ciorbă de perișoare, ci de legume. Și mai aștept puțin și o să mănânc niște sarmale.” 😄

„Înseamnă mult pentru mine să joc în țara tatălui meu. Mulțumesc tuturor pentru încurajările primite astăzi și în toată această săptămână.”

„Mi-e puțin rușine, dar dacă mai stau aici, voi fi mai bună la acest capitol (n.r. – comunicarea în limba română)”, a spus Emma Răducanu.

A fost greu să revin după primul set. Nu am reușit să returnez bine azi. Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să joc aici, în România. Sunt tristă că nu sunt spectatori, dar m-am bucurat de prezența lor la antrenamente.”

  • Emma Răducanu, la Digi Sport

Source: GSP

Tags: