Search and Hit Enter

Gafă strategică: “Ciucă al nostru” a ajuns de râsul României și intră în legendele NATO!

În fapt, ministrul Apărării sau cine se ocupă de pagina lui se socializare, a postat pe Facebook o poză de la o reuniune și videoconferință MApN și NATO unde apărea o tablă pe care erau scrise parole de acces, nume de cod și numere de telefon ”folosite de militari pentru a comunica online cu alte structuri naționale și internaționale”, scrie ”Știri pe surse”.

Postarea a fost făcută după o vizită la Sibiu, la Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu”.

”Împreună cu şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, le-am prezentat parlamentarilor misiunile, prioritățile și programele de înzestrare ale Armatei României – în derulare și de perspectivă”, a scris Ciucă pe Facebook, arătând și proporția gafei.

După ce presa a semnalat incidentul, Nicolae Ciucă a șters poza de pe Facebook. A trecut însă suficient timp ca să devină nu doar subiectul de mișto al presei – ci intră între ”legendele” NATO!

Reamintim că Mircea Geoană, românul care a ajuns secretar general adjunct al NATO, a fost filmat când primea un plic cu bani în biroul său.

Iată câteva reacții:

Sorina Matei: ”Ciucă vă invită să spargeți niște mailuri ale MApN și să intrați și în videoconferința MApN. Domnul cu parolele publice, îngrijorat de cociocul Lehliu Gară, este ministrul Apărării într-un amarât stat NATO”.

Cristian Vasilcoiu: ”Alo, NATO, știți filmul românesc Trenul NATO? Ei bine, tocmai a deconspirat MApN toate parolele! E “Ciucă al nostru”, din Plenița-Dolj!”.

”Rusia “trebuie că e” tare fericită!

Cu un astfel de MApN nici nu mai avem nevoie de dușmani!”, scrie jurnalistul, adăugând ”Îmi sugerează prietenii că al nostru Ciucă a vrut să îi demonstreze lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, că MApN nu ține nimic la secret!”.

Ana Poenariu (Rise Project): ”Ziua în care ministrul Apărării ne-a făcut hackeri pe toți”.

Source: SPUTNIK

Header: Abbas Jabar is the last practitioner of what is a time-honoured tradition in the southern Iraqi city of Nasiriyah. The 60-year-old uses a wooden cart to transfer goods like bread, flour and rubbish, around the city. His cart used to be drawn by a horse but after it died, he could only afford to replace it with a donkey.

Tags: