Search and Hit Enter

Iohannis a fost premiat de tatăl prințului care l-a ucis în Covasna pe Arthur, cel mai mare urs din Europa. Josef-Emanuel de Liechtenstein este fiul lui Nikolaus de Liechtenstein care i-a dat lui Iohannis anul trecut premiul cu numele bolșevicului Kalergi

Vânătoarea la urs este interzisă de patru ani.

Prințul Josef – Emanuel de Liechtenstein, după cum a apare în solicitarea formulate de Asociația Vânătorilor din Ojdula, ar fi plătit 7.000 de euro ca să împuște legal un urs, în țara noastră.

El a primit aprobare pentru o ursoaică ce făcea probleme în zonă, în gospodăriile oamenilor, însă a împușcat un urs trofeu „de aur”, cum îl numesc vânătorii – The Golden Bear.

 

Organizațiile Agent Green și VGT (Austria) condamnă uciderea ursului brun Arthur de către vânătorul de trofee, Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, care a venit în România în luna martie pentru a-l împușca.

Prințul din Liechtenstein, rezident și în Austria, a primit aprobare să împuște o ursoaică ce făcea pagube în gospodăriile oamenilor din localitatea Ojdula, din Covasna.

Solicitarea a venit din partea Asociației de Vânătoare din Ojdula, condusă de Marcos Barna.

Vânătorii au vrut să împuște 3 urși, dar au primit aprobare pentru unul singur.

Conform sursei citate, prințul l-ar fi împușcat pe Arthur, un urs monitorizat de asociațiile de mediu, considerat unul dintre cele mai frumoase exemplare din România.

Exemplarul este cotat cu un punctaj de 592,90, din maximul de 600.

 

„A fost un caz în care se vede ca la carte interesul pentru trofeu și nicidecum nevoia oamenilor de la sat de a rezolva o problemă reală. Au găsit un sătean să facă o plângere pentru un atac, la mai bine de jumătate de an a făcut plângerea”, susțin reprezentanții asociației, citați de Știrile ProTV.

Drept dovadă, susțin activiștii de mediu, atacurile urșilor au continuat în zona Ojdula. Ei spun că din pădure lipsește ursul trofeu, care nu se apropia de așezările omenești. El stătea ascuns în mijlocul pădurii.

„Cel care lipsește acum din pădure, un urs pe care nu l-am văzut niciodată în preajma unor așezări omenești, este Arthur. Este cel mai mare dintre toți, este cel mai mare care a fost vreodată observat în România. Mai este Mecanicul și Roki”, au adăugat activiștii de mediu care monitorizau ursul Arthur.

ActiveNews amintește că tatăl beizadelei ucigașe de urși este prințul Nikolaus von Liechtenstein, președintele Societății Europene Coudenhove-Kalergi și Cavaler al Ordinului de Malta, care i-a dat în urmă cu un an președintelui din România Klaus Iohannis Premiului European „Coudenhove-Kalergi” 2020, într-o operațiune de PR a grupusculelor Marii Resetări.

La eveniment a participat și Donald Tusk, fost Președinte al Consiliului European, care i-a făcut un laudatio lui Klaus Iohannis.

Astăzi fiul lui Nikolaus ucide ilegal în România cel mai mare urs din Europa. Credeți că va păți ceva?

Kalergi a fost un bolșevic sinistru

După cum scria ActiveNews la data respectivă, în contra curentului presei securistoide care nu menționa nimic despre cine este de fapt „onorabilul” Kalergi, reamintim că vorbim de un IDEOLOG BOLȘEVIC, susținător al lui Troțki, care îmbrățișase teoria metisării popoarelor.

Kalergi a fost un conte Austriac cu origini mixte: tatăl său a fost un diplomat austro-ungar, în timp ce mama sa era o japoneză, fiică a unui comerciant. În 1921, a intrat în rândurile lojei masonice „Humanitas” de la Viena.

Mai importante decât atât sunt ideile lui Kalergi, promovate prin manifestul său „Pan-Europa” și cartea „Idealismul Practic” („Practical Idealism” în engleză).

Pe scurt, în manifestul Pan-Europa (1923), Kalergi propune abolirea statelor naționale și reunirea tuturor națiunilor europene într-un proiect intitulat „Statele Unite ale Europei”.

Motivarea este aceea că statele Europei, în formula statelor naționale, nu se pot opune militar Rusiei, iar economic vor fi depășite de Statele Unite ale Americii.

Profesorul Adrian Papahagi, frecvent invitat la posturile Bisericii Ortodoxe Române, este unul dintre susținătorii de marcă ai acestui proiect: Statele Unite ale Europei.

Pentru a atinge acest scop, scria Kalergi, „armele în lupta pentru Pan-Europa sunt: Iluminismul și Propaganda. Un Pan-European decis și ferm face mai multe decât o mie de slăbănogi și îndoielnici. Pentru că de credința și de puterea de publicitare a primilor Pan-Europeni depinde victoria ideii”.

În volumul „Praktisher Idealismus” (1925), Kalergi face niște afirmații care se bat în cap cu ideile democratice profesate de liderii UE de azi.

Astfel, Kalergi îl numește pe Leon Troțki, revoluționarul marxist ce a făcut parte din primul Birou Politic al Partidului Comunist Sovietic drept „vârful politicii moderne”:

„Iudaismul modern depășește toate celelalte națiuni în procentul de mari oameni: la nici un an de la eliberarea sa, acest mic popor se afirmă cu Einstein în vârful științei moderne, cu Mahler în fruntea muzicii moderne, cu Bergson în fruntea filozofiei moderne, cu Troțki politicii moderne”.

În altă parte, Kalergi scrie că „Rasa negroid-eurasiatică a viitorului, similară cu cea a vechilor egipteni, va înlocui diversitatea popoarelor cu o varietate de personalități”.

De alfel, în acest volum, Kalergi face apologia amestecării oamenilor de etnii și rase diferite, pe motiv că copiii rezultați vor avea trăsături și caracteristici diferite, ceea ce i-ar face „superiori” celor rezultați din căsătoria între oameni din aceeași comunitate.

În ceea ce privește migrația, referindu-se la coloniile de peste mări ale Occidentului, Kalergi notează că „oferă o cale de ieșire din iad pentru milioane de oameni și ar trebui extinsă și încurajată”.

În acest volum, Kalergi menționează Basarabia ca una dintre cele două probleme „care amenință zilnic pacea Europei”. Reamintim că acest text a apărut în 1925, la șapte ani de la Marea Unire.

Contele Kalergi a fost primul recipient al Premiului „Carol cel Mare”, primit de președintele Iohannis la finalul lui 2019.

Source: ActiveNews

Header: Mandatory Credit: Photo by Vadim Ghirda/AP/Shutterstock (10574040a)
Romanian President Klaus Iohannis, centre, poses with Prince Nikolaus of Liechtenstein, right, and European People’s Party (EPP) President Donald Tusk after receiving the 2020 European Society Coudenhove-Kalergi prize at the Cotroceni presidential palace in Bucharest, Romania

Liechtenstein Coudenhove-Kalergi Prize, Bucharest, Romania – 04 Mar 2020

Tags: