steampunk heart
Op-Ed

Iosefina Pascal dezvăluie ce e în spatele Pașaportului COVID… și al Pandemiei (?)

Furia cu care au fost declanșate măsurile anti-pandemie, campania agresivă în mass media, starea de panică și, nu în ultimul rând, bizara cursă a producerii vaccinului – toate au generat întrebări și, implicit, teorii.

Au apărut în joc nume celebre, de la George Soros la Bill Gates, a căzut Donald Trump, președintele SUA, războiul informațional atinge cote nemaivăzute! Și, mai ales, s-au restrâns drepturi ale cetățenilor pe toată planeta.

Ei bine, finalitatea tuturor demersurilor pare a fi… pașaportul de vaccinare! Adică noua formă prin care se introduce o obligație la nivel mondial – și o dependență de un produs farmaceutic.

Admiratorii lui Huxley ar putea recunoaște poate ”Soma”, euforizantul/drogul care îi ferește pe cetățenii din ”Minunata lume nouă” de emoții, probleme, supărări etc.

Nu e de mirare că în afacerea vaccinurilor sunt implicate cele mai puternice grupuri de investiții – care gestionează trilioane de dolari! – și care, culmea, investesc în paralel în altă industrie de control planetar – cea militară.

În acest context, Iosefina Pascal scoate la iveală, pe baza unor DOCUMENTE OFICIALE de la COMISIA EUROPEANĂ un aspect șocant: acest pașaport de vaccinare a fost propus încă din 2018, iar implementarea acestuia a început încă din 2019, precedând pandemia.

Cu alte cuvinte, efectul/scopul Pandemiei va însemna… finalizarea unei inițiative bine pusă la cale.

De acord, eu dau o tentă oarecum conspiraționistă dezvăluirii – în schimb Iosefina Pascal, nu.

Ea vine cu cifre și date, prezintă până și ”întreaga foaie de parcurs emisă de Comisia Europeană, precum și fragmente din concluziile scrise de la Summitul Global pentru Vaccinare din 2019”.

Concret, Comisia Europeană, organul executiv al Europei, ”a publicat pentru prima dată o propunere de a introduce pașaportul de vaccinare pe 26 aprilie 2018”, arată jurnalista, explicând că, ”îngropată într-un document care se intitulează „Cooperarea consolidată împotriva bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare”, propunerea a fost, în esență, ignorată de mass media”.

La începutul anului 2019 a fost emisă o foaie de parcurs prin care au fost ”stabilite planuri specifice pentru punerea în aplicare a propunerii Comisiei Europene”.

Atenție la următoarele două aspecte:

 1. ”Acțiunea principală enumerată în foaia de parcurs a fost „examinarea fezabilității dezvoltării unui card / pașaport comun de vaccinare” pentru cetățenii europeni, „compatibil cu sistemele electronice de informare a imunizării și recunoscut pentru utilizare peste granițe”.
 2. „Planul urmărea ca o propunere legislativă să fie publicată în Europa până în 2022”.

Paranteză – detaliu local la al doilea punct: ”înseamnă că Streinu-Cercel știa, faptic, ce vorbește când a zis că nu se va termina pandemia până în 2022”.

Iosefina Pascal subliniază că foaia de parcurs folosește ”mai mulți termeni care, deși sunt relativ neobișnuiți în majoritatea țărilor înainte de pandemie, au devenit de atunci auziți zilnic în mass media”.

Din nou atenție:

”Sprijinirea țărilor europene în „combaterea ezitării vaccinării” este listată în document drept una dintre prioritățile planului de acțiune”.

Sigur, am putea spune că ”anti-vacciniștii” reprezintă un fenomen vechi, ca și cei ce refuză transplanturile sau chiar transfuziile sangvine, tratamentul medicamentos etc. Dar, la fel de bine se poate constata că ei reprezintă, în timpuri normale, o pondere atât de mică încât… why bother? De ce să se deranjeze marile organizații pentru asta? Decât dacă… se pregătea ceva!…

Și Iosefina Pascal scoate la iveală noi detalii din documentele în care ”se vorbește clar despre reeducarea medicilor și studenților la medicină în vederea îndoctrinării acestora cu propagandă pro-vaccinare cu scopul ”să promoveze schimbarea comportamentală” în rândul pacienților vis-a-vis de vaccinurile “inovatoare”, adică experimentale”.

”Posibilitatea apariției pandemiilor și „focarelor neașteptate” este menționată și în foaia de parcurs”, scrie Iosefina Pascal, arătând că, ”în mod revelator, se face referire specifică la susținerea autorizării „vaccinurilor inovatoare, inclusiv pentru amenințările emergente pentru sănătate”.

De asemenea, ”afirmând că „industria de fabricație a vaccinurilor” are un „rol cheie” în îndeplinirea obiectivelor descrise în document, foaia de parcurs enumeră „îmbunătățirea capacității de producție a UE” și depozitarea vaccinurilor ca alte puncte de acțiune care trebuie luate în considerare”, precum și „Colectare de date cu caracter personal despre vaccinare și transmitere a acestor date la nivelul UE și către OMS”.

Suficient? Nu? Atunci să trecem la un alt aspect cheie la care se referă ”Foaia de parcurs” – și anume la „summit-ul global pe tema vaccinării care a avut loc în septembrie 2019”. Deci, cu puțin timp înainte de așa zisa apariție a virusului în China!

”O examinare atentă a participanților și a subiectului acestei întâlniri vă va confirma faptul ca sunt exact aceiași actori implicați în gestionarea crizei sanitare de acum”, scrie Iosefina Pascal, arătând că summit-ul a fost organizat la Bruxelles, Belgia, pe 12 septembrie 2019 și a fost organizat de Comisia Europeană în cooperare cu Organizația Mondială a Sănătății.

Și, da,

…summit-ul a avut loc cu circa ”3 luni înainte de începerea focarului de Sars-Cov-2 și cu doar 36 de zile înainte de infamul exercițiu de simulare a focarului de coronavirus , susținut de Fundația Bill & Melinda Gates, Forumul Economic Mondial și Institutul Johns Hopkins, care a avut loc la data de 18 octombrie 2019”.

Interesant aspect subliniat de jurnalistă – summit-ul a fost ”nedeclarat de majoritatea presei mainstream”!

Alt detaliu, în completare: un eveniment exclusiv pe bază de invitație, printre participanți s-au numărat ”lideri politici, reprezentanți la nivel înalt din cadrul ONU și din alte organizații internaționale, ministere ale sănătății, cadre universitare, oameni de știință și profesioniști din domeniul sănătății, sectorul privat și organizații neguvernamentale”.

O listă sumară de participanți: Nanette Cocero, președinte global al companiei Pfizer; Dr. Seth Berkley, CEO GAVI, Global Vaccine Alliance – o organizație care a primit fonduri masive de la Fundația Bill & Melinda Gates; și Joe Cerrell, directorul general pentru politicii globale și advocacy al Fundației Bill & Melinda Gates.

Summitul a fost structurat în jurul a trei teme, scrie Iosefina Pascal:

 1. ”În vaccinuri avem încredere”
 2. ”Magia științei”
 3. ”Vaccinurile care protejează pe toată lumea, oriunde”.

Desigur, aspectele și detaliile conduc la o concluzie, pe care chiar și autoarea o recunoaște:

„Planificarea pandemiei a fost clar evidențiată la această reuniune la nivel înalt”.

Dar Iosefina Pascal vine și cu alte argumente: documentele Summit-ului.

Citiți această listă a documentelor cheie distribuite participanților, mai bine zis a rapoartelor privind:

 • „Planificarea pregătirii pentru gripa pandemică”;
 • „Un exercițiu pentru gripa pandemică pentru Uniunea Europeană”;
 • ”Planificarea pregătirii pandemice pentru gripa aviară și gripă sezonieră”;
 • ”Planificarea pregătirii și răspunsului la gripa pandemică”;
 • ”Asigurarea vaccinurilor antigripale pe timp de pandemie în UE”;
 • ”Un parteneriat public-privat privind vaccinurile europene pandemice împotriva gripei”.

Observație esențială a Iosefinei Pascal:

”În toate aceste documente, obiectivul consolidării colaborării cu industria farmaceutică este subliniat în mod repetat, la fel și mesajul că o pandemie globală este inevitabilă”.

Întrebare cheie:

”Cine beneficiază cu adevărat de pașapoartele de vaccin?”. Cu siguranță nu oamenii obișnuiți, răspunde Iosefina Pascal.

Pentru cetățeni, ”prezentarea istoricului medical și a altor date cu caracter personal ar putea deveni în curând obligatorii doar pentru simpla participare în societate”.

”În schimb, principalul beneficiar va fi industria farmaceutică, sau cum îi zicem noi, Big Pharma”, spune Iosefina Pascal, argumentând că ”vânzările globale de medicamente și vaccinuri vor ajunge deja la 1,5 TRILIOANE de dolari anul acesta”.

Deci, logic, în aceste condiții, ”companiile farmaceutice și investitorii sunt cele mai interesate ca pașapoartele de vaccinare să devină obligatorii la nivel mondial”.

Din datele Iosefinei Pascal se ajunge la o estimare a pieței vaccinurilor împotriva Sars-Cov-2 de circa ”100 de miliarde de dolari în vânzări și 40 de miliarde de dolari în profituri post-impozitare”, în condițiile în care ”vaccinările anuale împotriva mutațiilor sars-cov-2 ar putea crește aceste cifre și mai mult”.

Interesant este că lumea, indiferent de domeniu, pare a se împărți între marile grupuri de investiții. Acestea nu au domenii specifice – ci numai urmărirea zonelor în care se poate face maximum de profit. Și, atenție, nu e vorba de speculații rapide, de tip ”tun” – ci de planificări pe termen lung.

Un asemenea profit ar putea fi ”pașaportul” – coroborat cu dependența de vaccinuri, așa cum se preconizează din declarațiile ”specialiștilor”.

Și anume că vaccinurile, în afară de faptul că sunt făcute în 2-3 tranșe, vor trebui repetate, după unele surse medicale, la 6-7 luni! Altfel, nu primești viza pe pașaportul de vaccinare!

Ceea ce va duce la acceptarea vaccinării semestriale (?!) de către 70-80 % din populația ”lumii civilizate” – precum drogul ”Soma” de cetățenii a Londrei ”minunatei lumi noi” a lui Aldous Huxley.

În concluzie – analiza Iosefinei Pascal este una dintre cele mai utile în acest moment celor care vor – nu să lămurească situație ci să apuce de un fir al urzelii.

Source: SPUTNIK