Search and Hit Enter

RO: Câțu – Mâțu – Pârțu

La 14 ani am dat examenul de admitere pentru admiterea la liceu. Era anul 1984 și erau doar 18 locuri la matematică-fizică. Am intrat al treilea cu nota 10 la matematică.

Știu …era nașpa pentru că era comunism și încă nu se născuseră ăștia cu studii făcute prin Norvegia și care ulterior își câștigau traiul zilnic făcând pe maimuțele împietrite pe străzi cerșind bani!

Dar care au ajuns azi in Parlamentul României fiind validați de o prostocrație inventată de niște securiști care au trădat demult țara.

Nu am cum să nu observ totuși ascensiunea unui pârț numit Câțu. Și el a dat examen o dată cu mine. A luat nota patru. Un pic mai puțin decât alt prostănac pe numele lui Dacian Cioloș – absolvent de liceu agricol. Ca să ne înțelegem: cei cu nota patru erau trimiși să termine forțat zece clase la licee marginale pentru că pur și simplu erau cam proști. La fel, cei care mergeau la liceul agricol erau cei mai prostănaci elevi fiind un fel de umplutură pentru un sistem care avea nevoie să populeze cele mai slabe licee.

Amândoi au ajuns prim-miniștrii în România. Amândoi și-au secretizat foile matricole pentru a nu li se vedea trecutul de impostori. Amândoi au distrus România. Amândoi sunt marionetele Noii Securități, cam agramați dar bine susținuți de o propagandă penibilă, absurdă și bine plătită din bani publici.

Flatulența intelectuală emisă de indivizi gen Câțu-Pârțu secondat de diva falsă – fata cu salteaua în spate – venită la București cu personalul de Tecuci și trecută prin cearceafurile mototolite ale unor falși lideri PNL începe să ne asfixieze încet și sigur. Iar iluziile date de hipoxia cerebrală aferentă ne joacă feste urât mirositoare !

#fără-studii-ajungi departe

Original: Lucian Duta

Note:

Doctorul Lucian Duță este fost șef al Casei Naționale de Asigurări pentru Sănătate din perioada Traian Băsescu.

Tags: